Over procademy

Wij helpen jouw organisatie online op te leiden. Met zelfontwikkelde lesstof of hoogwaardige lesstof beschikbaar voor jouw sector in ons e-learning platform.

Uiteraard met inzicht in het leertraject van alle deelnemers, zodat jij de regie houdt over de voortgang van kennis en vaardigheden.

PROCADEMY IN DE TIJD

Van klasgenoten tot e-learning specialisten

Klasgenoten

Wouter en Peter ontmoetten elkaar in 1988 op de kleuterschool. Daar maken ze ‘supertekeningen’. Wat betekent dat Wouter tekent en Peter alles aan elkaar plakt. 6 jaar later ontstaat de liefde voor programmeren en op de middelbare school ontwikkelen ze samen een computerspel en websites voor lokale ondernemers en de sportvereniging. Het belangrijkste inzicht uit deze tijd? Zij beseffen hoe leuk samenwerken is.

1988
2008

Websites en webwinkels

Flash forward naar 2008. Samen richtten ze esser-emmerik VOF op waarmee zij via een zelf ontwikkeld platform bedrijven helpen met online activiteiten. Zo ontwikkelen zij voor de gemeente Den Haag een custom-made platform om de ontwikkelingen in de Krachtwijken bij te houden. Daarnaast werken zij voor o.a. Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, SURF en Van Dijk Educatie. Herman sluit zich in 2011 aan als mede-vennoot.

Procademy

‘Kunnen jullie ons ondersteunen met een vinden van een goed e-learning systeem (ELO)?’ Deze vraag stelt een opleider uit Twente in 2013. Procademy ziet het licht. Na de industrie komen er veel klanten uit de logistieke-, zorg- en publieke sector. De eerdere activiteiten worden uitgefaseerd en Procademy wordt snel de hoofdactiviteit van het bedrijf.

2013
2019

Branche specialisten

In 2016 wordt Procademy door het CBR (CCV) gecertificeerd en kan de e-learning software voor de permanente educatie (code 95) worden ingezet. De zorgsector volgt daarna snel met klanten in de kraamzorg, kinderopvang, jeugdzorg, ziekenhuiszorg en uitvaartzorg. Door deze groei heeft Procademy 3x de FD Gazellen Awards mogen ontvangen. Diverse samenwerkingsverbanden worden aangegaan met educatieve partners. In 2020 zijn alle activiteiten van Procademy ondergebracht bij Procademy B.V.

WAT MAAKT ONS UNIEK

Waarom Procademy?

Betrokken Jouw wensen zijn ons uitgangspunt bij het inrichten van procademy. ‘Dit is het en daar moet je het mee doen’, daar doen wij niet aan. Als klant heb je bij ons écht wat te zeggen.

Persoonlijk Wij houden van korte lijnen en staan voor je klaar. Heb je een vraag, bel ons op en we helpen je direct op weg. 

Gebruiksvriendelijk Je kunt direct aan de slag met je eigen interactieve e-learning omgeving. Procademy is namelijk bedacht en ontwikkeld door opleiders.

ONTMOET ONS TEAM

Samen vormen wij de kracht van Procademy

Wil je ook deel worden van ons team? Kijk naar onze vacatures!

Herman Versteegt

Co-Founder

Wouter van Emmerik

Co-Founder

Peter Esser

Co-Founder

Daisy Zwollo-Holdorp

Support & Content

IJsbrand van Prattenburg

Software Engineer

Maartje Boer Rookhuizen

Design & Animatie

Henk Kroon

Software Engineer

Stefan de Bruin

Software Engineer

Frank Smeink

Support & Content

Nadine Weltevreden

Support & Sales

Lana Kochetova

UX / Front-end Specialist

Dieke Versteegt

Backoffice & Finance

Mirjam Andringa

Support & Content

Ervaar zelf alle voordelen van procademy

Start je demo